Studietur til Istanbul 2021

Image

Torsdag den 16. september - Mandag den 20. september 2021

Så er efterårets tur til ISTANBUL på plads og den tilbydes til 30 af foreningens medlemmer, kolleger og ledsagere, efter først til mølle princippet, i nævnt rækkefølge.

Istanbul er Europas største by og Tyrkiets finansielle og kulturelle centrum. Desuden en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby.

Som den eneste storby, befinder Istanbul sig på hele to kontinenter. Byen er et mødested mellem forskellige civilisationer og kulturer, idet den deler Europa og Mellemøsten, samt Sortehavet og Middelhavet. Den centrale bydel ved floden er på Unescos verdensarvsliste. På studieturen skal vi se nærmere på byens udvikling i stor skalamæssig spændvidde, og et væld af spændende, men mindre omfattende projekter på bygningsniveau, herunder ny arkitektur såvel som restaureringsopgaver.

Og et besøg hos de lokale bygningsmyndigheder skal der også blive plads til. Det bliver 5 højintense dage med unikke faglige såvel som kulturelle højdepunkter, men også plads til samvær og anderledes oplevelser.

Tilmelding + indbetalt depositum: 500 Kr. senest 28. maj (angiv navn og Kommune).
Konto nr.  5366-0249255. 
Restbeløbet opkræves den 28. juni.

Yderligere oplysninger om turen kan læses under Indbydelse til studieturen til Istanbul.

Tilmeldingsblanket

Søg på sitet